Register

A password will be e-mailed to you.

V dnešnej recenzii si predstavíme internú zvukovú kartu pre skutočných fajnšmekrov. Creative dlhoročne prináša inovácie v oblasti zvukovej techniky a nepoľavuje ani v tomto roku. Viac ako 30 rokov skúseností zosobňuje práve produkt, ktorému sa budeme dnes venovať.

Creative Sound Blaster AE-9 ponúka všetko, čo by ste si mohli z pohľadu audiotechniky k svojmu PC želať. Okrem toho, že spája skvelú podporu rôznych vstupov a výstupov, vynikne najmä externým modulom, ktorý prepája internú zvukovú kartu s vkusným a funkčným ovládacím panelom, ktorý sa bude hrdo vynímať na stole každého (nielen) hráča.

Balenie

Už pri pohľade na samotné balenie vám musí byť hneď jasné, že toto nebude nejaký mid-endový produkt. Creative Sound Blaster AE-9 prichádza v robustnom balení s informatívnou potlačou o hlavných výsadách zakúpeného produktu.

Po odkrytí vrchnej časti balenia sa naskytá okamžitý pohľad na vkusne usadený interný modul zvukovej karty. Ten si hovie v penovom výlisku, ktorý presne lícuje kontúry produktu. Samotná karta je dodatočne balená do antistatickej fólie, ktorú možno po vytiahnutí modulu jednoducho odstrániť.

Po odstránení vrchnej časti balenia vidíme exteriérovú jednotku, ktorá je už zabalená v bežnom priehľadnom obale. Tá je taktiež usadená v presne vylisovanom penovom obale. V prípade produktov od Creative sme si už akosi zvykli na poriadnu nádielku príslušenstva, a inak tomu nie je ani v tomto prípade. Okrem manuálov tu nájdete perfektne spracovanú RCA kabeláž. Dodávané sú obe redukcie, a teda z RCA – 3.5 mm jack male, ako aj RCA – 3,5 mm female. Pribalený je aj optický kábel. O samotné prepojenie externej a internej jednotky sa postará HDMI kábel, ktorý je natvrdo inštalovaný do externej jednotky. Ten je následne vyvedený zo zadnej časti a cez miniHDMI konektor, ktorým je táto kabeláž zakončená, ho možno pripojiť k internej časti zvukovej karty.

Za balenie a príslušenstvo si Creative zaslúži jednoznačne pochvalu. V balení nájdete všetko, čo by ste mohli potrebovať k zapojeniu akéhokoľvek zariadenia na vstup/výstup zvukovej karty Sound Blaster AE-9.

Recenzia pokračuje na ďalšej strane, po kliknutí na tlačidlo “2” nižšie.

Komentuj!