Register

A password will be e-mailed to you.

S každou generáciou konzol PlayStation nastala zmena v podobe box artov, alebo ak chcete obalov, samotných hier. Tým pádom sa z pochopiteľných dôvodov očakávalo, že zmena nastane aj v prípade titulov pre prichádzajúcu PlayStation 5. Teraz to už máme potvrdené aj oficiálnou cestou, keďže spoločnosť Sony odhalila box art hry Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

V prípade PlayStation 5 však nepôjde o žiadnu dramatickú zmenu, skôr ide o miernu evolúciu a snahu, aby box art korešpondoval s farbou samotných konzol a príslušenstva. Ako môžete vidieť na porovnávacom obrázku, zmena nastala predovšetkým vo farbách a samozrejme, v zmene loga z PlayStation 4 na PlayStation 5. Je trochu škoda, že aj samotná plastová krabička nie je v bielej farbe, no takto aspoň budú krabičky na poličke farebne ladiť.

Ako už iste viete, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales dorazí ako launch titul pre PlayStation 5, takže sa jeho vydanie očakáva ešte tento rok spolu s konzolou, prípadne najneskôr v úvode roku 2021. Nejde však o plnohodnotné pokračovanie pôvodnej hry, ale o stand-alone počin podobný Uncharted: The Lost Legacy. Určite sa však možno tešiť na kvalitný superhrdinský zážitok, keďže jadro hry bude viac-menej totožné s Marvel’s Spider-Man, ktorý zbieral nielen výborné známky v recenziách, ale tešil sa i pozitívne odozve zo strany hráčov.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!