Register

A password will be e-mailed to you.

Ani populárny obchod Humble Bundle nezaháľa a po ukončení letných zliav na Steame ponúka svoju vlastnú akciu. Tentokrát ide najmä o kolekciu populárnych adventúr od štúdia Telltale.

Ako je už u Humble Bundle dobrým zvykom, jednotlivé tituly sú rozdelené do troch balíkov. Za jedno euro dostanete kompletnú sériu Batman: The Enemy Within, prvú sezónu The Walking Dead s DLC epizódou 400 Days a mrazivý thriller s nadprirodzenými prvkami pod názvom Oxenfree.

Pokiaľ však nebudete až tak šetriť a zaplatíte aspoň 6,67 €, budete mať v knižnici aj navyše komixový The Wolf Among Us, minisériu The Walking Dead: Michonne, druhú sezónu The Walking Dead a v neposlednom rade aj čiernobiely mód pre Batman: The Enemy Within.

Posledná, teda najdrahšia kategória obsahuje už okrem spomínaných titulov aj kompletnú sériu Batman – The Telltale Series, poslednú sezónu The Walking Dead vrátane tretej série s Javierom a príbehovú adventúru o archeologičke od štúdia inkle, pod názvom Heaven’s Vault.

Zisk s predaja balíkov tentoraz poputuje pre organizáciu JDRF, ktorá sa zaoberá výskumom cukrovky a celá letná akcia platí do 21. júla 2020. Balík môžete kúpiť na tomto odkaze.

Komentuj!