Register

A password will be e-mailed to you.

Istý modder Mr. Curious posledný rok venoval prácam na Remixe Resident Evil. V praxi si teda budeme môcť zahrať originálny diel v Resident Evil 4 kabáte.

Prvý Resident Evil, a vlastne aj všetky ostatné hry tejto série, patria už tak akosi medzi kultové záležitosti. Aj keď samotný Capcom už svojho času oprášil prvý diel a nasadil mu i krajší grafický kabát, na remake v štýle Resident Evil 4 Ultimate HD Edition sa podujal až modder Mr. Curious, ktorý tak týmto spôsobom vytvoril celú rezidenciu. Práce na tomto projekte už finišujú a prvé herné videá už možno nájsť u vybraných youtuberov.

Pohľad z tretej osoby je možno práve to, čo mnohým hráčom doteraz chýbalo. No to nebude všetko. Spomínaný modder predsa len pozmenil aj niektoré lokácie a to tak, že ak prvý diel poznáte naspamäť, tak vám tento fakt nepomôže. Niektoré vychytávky v inventári sú tiež prepracované, takže pásky do písacieho stroja vám nebudú zbytočne zaberať miesto. Na svoje si príde aj upgrade zbraní.

Okrem prác na novej verzii prvého dielu sa moderi podieľajú aj na vylepšeniach štvorky. Názov tohto projektu je Resident Evil 4 HD Project avšak v tomto prípade Capcom nespí a podľa všetkého pracuje na vlastnom remaku tohto legendárneho dielu. Aspoň budeme môcť porovnať kvalitu oboch sfér, ak nakoniec vyjdu oba.

Komentuj!