Register

A password will be e-mailed to you.

Anglické štúdio Creative Assembly je tu s nami už od roku 1987, avšak zvýšenú popularitu si užívajú od roku 2000, kedy vydali prvý diel strategickej série Total War, ktorý niesol názov Shogun: Total War. Do dnešného dňa vyšlo celkovo 14 hlavných dielov a 4 spin-offy, čo je dostatočným dôkazom popularity tejto značky. Od dnešného dňa si navyše budete môcť zadarmo obohatiť svoju hernú knižnicu o jeden z najlepších dielov.

Reč je o hre Total War: SHOGUN 2, ktorá vyšla v roku 2011 a na agregátore hodnotení metacritic má hodnotenie 90% a nálepku “metacritic Must-Play“. Hra bude zadarmo od dnešného popoludnia, 19:00 hodiny nášho času, pričom “cenovku” zadarmo by si mala zachovať do 1. mája (19:00 hodiny), takže máte niekoľko dní na aktiváciu tohto výborného počinu.

Total War: SHOGUN 2 on Steam

“…the best gameplay and design of any entry in the franchise.” 9.5/10 – Game Informer, Editor’s Choice Gold Award “Consistently thrilling” 92% – PC GAMER, Editor’s Choice “…one Hell of a homecoming.” – IGN MASTER THE ART OF WAR In the darkest age of Japan, endless war leaves a country divided.

Okrem Total War: SHOGUN 2 si budete môcť v zľave zakúpiť aj ďalšie hry z tejto početnej série, a to na tomto odkaze. Odkaz na zľavy však bude aktuálny až po spustení rozdávania samotnej hry, takže je ešte nutné do 19:00 hodiny počkať, prípadne navštíviť Steam priamo cez program. Do zľavy sa však nedostane Total War: THREE KINGDOMS, ani žiadna z častí ROME: Total War a Total War: WARHAMMER. Rovnako to platí aj o DLC k týmto titulom, no napriek tomu budú mať stratégovia z čoho vyberať.

Zdroj: Total War

Komentuj!