Register

A password will be e-mailed to you.

PAC-MAN je legendou. O tom nie je nutné diskutovať, nech už je váš vzťah k tejto postavičke a sérii akýkoľvek. Keď si to tak zoberieme, ide doslova o veterána na hernej scéne, keďže prvý diel vyšiel už pred 40 rokmi na arkádových kabinetoch a jeho popularita vystrelila doslova do nebeských výšin. I vďaka tomu sa následne PAC-MAN opakovane portoval na azda každú možnú platformu a prichádzali nové hry, ktoré sa pokúšali osviežiť, prípadne i zmeniť koncept, ktorý tohto žltého “hladoša” preslávil.

Dnes bude reč o jednom z najnovších príspevkov do tejto značky, a to titule PAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION 2, ktorý pôvodne vyšiel v roku 2016 pre PC, PlayStation 4 a Xbox One. O dva roky neskôr sa hry dočkali aj majitelia hybridu Nintendo Switch, kde vyšla takzvaná Plus verzia, ktorá ponúkla exkluzívny co-op režim pre dvoch hráčov.

PAC-MAN™ CHAMPIONSHIP EDITION 2

The much-awaited sequel to PAC-MAN™ CHAMPIONSHIP EDITION! Featuring eye-popping 3D graphics and funky visuals, the latest version of the classic game takes chomping and chasing through mazes to a whole new level! Make up to four ghost trains for maximum chompage! New modes include Score

Treba však dodať, že mnoho pokračovaní a rôznych verzií PAC-MANa sa nepodarilo a získavali v recenziách priemerné, prípadne veľmi biedne hodnotenia. To, našťastie, nie je prípad PAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION 2. Hra má totiž na agregátore Metacritic v prípade verzií pre PlayStation 4 a Xbox One hodnotenie 77%. A práve tieto dve verzie je možné od dnešného dňa získať zadarmo. Asi netreba podrobne rozpitvávať, kde ich nájdete, pretože stačí zamieriť do obchodu v menu vašej platformy a hru si pridať do knižnice.

Získať PAC-MAN™ CHAMPIONSHIP EDITION 2 – Microsoft Store sk-SK

The much-awaited sequel to Pac-Man Championship Edition! Featuring eye-popping 3D graphics and funky visuals, the latest version of the classic game takes chomping and chasing through mazes to a whole new level! Make up to four ghost trains for maximum chompage!

Skrátka neprídu ani hráči na PC, keďže aj na Steame by hra mala byť zadarmo, avšak až od 19:00 nášho času. Dovtedy je nutné počkať, nakoľko zatiaľ pri hre svieti cenovka 12,99€, čo nie je tak výhodná ponuka, ako keď hra bude zadarmo.

PAC-MAN™ CHAMPIONSHIP EDITION 2 on Steam

The much-awaited sequel to PAC-MAN™ CHAMPIONSHIP EDITION! Featuring eye-popping 3D graphics and funky visuals, the latest version of the classic game takes chomping and chasing through mazes to a whole new level! Make up to four ghost trains for maximum chompage!

Titul, samozrejme, nebude zadarmo večne, takže ak máte chuť si obohatiť svoju knižnicu a zviezť sa na nostalgickej vlne, máte podľa všetkého čas do 10. mája. Potom bude PAC-MAN CHAMPIONSHIP EDITION 2 opäť za cenu 12,99 €. Ak si však hru aktivujete pred ukončením tejto akcie, vo vašej knižnici už zostane navždy.

Zdroje: PlayStation Store, Microsoft Store, IndieGameBundles

Komentuj!