Register

A password will be e-mailed to you.

Do vydania Resident Evil 3 ostáva približne mesiac a pol a preto nie je vôbec prekvapením, že marketingová kampaň naberá na obrátkach. Najnovšie sme sa dočkali i niekoľkých gameplay videií, ktoré pomáhajú bezprostredne navodzovať atmosféru úteku z Racoon City.

Spomínané gameplay zábery súvisia so skončením embarga týkajúceho sa nedávnej prezentácie titulu vybraným herným médiám. Tie tak plynulo nadviazali na zverejnenú sériu obrázkov z hry a zdá sa, že Resident Evil 3 nebude chcieť výraznejšie zaostať za svojim predchodcom. Obe hry nakoniec spája viacero styčných plôch a znova si tak naplno užijeme prieskum okolitého sveta, riešenie hádaniek, či akčné sekvencie. Tretí diel má byť každopádne akčnejší a svojim spôsobom i lineárnejší a ústredný antagonista Nemesis bude trápiť hráča podstatne viac ako vlani Mr.X. Dôjde i na podstatne viac otvorenejších priestorov ako v dvojke, nebudú chýbať ani výbušné barely a v boji bude možnosť priamo sa vyhýbať nepriateľským útokom.

Ak vám nestačia vybrané video zábery na to, aby ste si o hre urobili vlastnú mienku, Capcom prisľúbil vydanie demoverzie a to ešte pred vydaním. Podobne tomu nakoniec bolo aj v prípade druhého dielu, no kedy presne sa jej dočkáme, to zatiaľ nebolo oznámené. No nakoľko Resident Evil 3 vychádza už 3. apríla 2020, pravdepodobne, bude vydaná niekedy behom marca.

Komentuj!