Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Camel 101 sa naposledy predstavilo sci-fi hororovou hrou Syndrome, ktorá si u nás svojho času odniesla nelichotivé hodnotenie. Avšak to nám nebráni dúfať, že do budúcna to bude iba lepšie a s určitou nádejou tak môžeme sledovať vývoj ich najnovšieho počinu s názvom Those Who Remain.

Hororová adventúra Those Who Remain bola oznámená ešte v septembri minulého roku. Ocitneme sa v nej v koži Edwarda Turnera, ktorého celé detstvo matka upokojuje, že sa nemusí báť tmy, keďže žiadne príšery neexistujú. To je možno aj pravda, avšak v jeho prípade bohužiaľ starostlivá matka nemá pravdu, pretože Edward ich stretáva takmer za každým rohom. Takže mu nezostáva nič iné, len sa držať svetla, ktoré je jeho jedinou záchranou proti týmto nočným strašidlám.

Those Who Remain sa totiž odohráva v malom americkom mestečku Dormont, ktoré je prekliate démonom, ktorý celé toto mesto zahalil do temnoty. Práve vy musíte vyriešiť celú túto záhadu a popritom si dávať pozor, aby ste sa nezbláznili. Nepriatelia sa od sebe líšia vzhľadom i veľkosťou a prezentované materiály zatiaľ nenasvedčujú tomu, že by sa proti nim dalo brániť. Takže to vyzerá skôr na klasické schovávanie, pričom v prípade, že si vás niekto všimne, budete čeliť istej smrti. Nakoniec, pozrite si sami takzvaný “Darkness trailer”.

Autori plánujú hru vydať ešte tento rok, avšak zatiaľ neuviedli žiadny konkrétnejší dátum vydania. Akurát potvrdili, že titul bude hrateľný na PC, PlayStatione 4, Xboxe One a dokonca aj na Nintende Switch ešte počas prvého štvrťroka 2020.

Komentuj!

O autorovi

Od útleho veku hráč počítačových hier, holdujúci najmä žánrom RPG, adventúr a stratégií. Rovnako milovník kvalitnej beletristickej a odbornej filozofickej literatúry, študent filozofie a fanúšik európskej aj americkej kinematografie od 30. rokov do 70. rokov 20. storočia.

Súvisiace príspevky