Register

A password will be e-mailed to you.

Jednou z pridaných a pomerne populárnych funkcií pre platformu PlayStation 4 je prítomnosť dynamických pozadí, výrazne oživujúcich i zveľadujúcich úvodnú stránku, ktorá sa vám objaví po spustení vašej konzoly. Niektoré sú dostupné celkom zdarma, iné sú súčasťou predobjednávky, no a ojedinele sa dočkáme limitovanej ponuky, ktorá po čase zmizne. Aktuálne sa vyskytol tretí spomínaný prípad, nakoľko sa môžete dostať k unikátnemu pozadiu The Last of Us Part II.

To zobrazuje mladú Ellie opretú o strom s gitarou v ruke alebo v ohrození neznámych a bezpochyby nebezpečných útočníkov s fakľami. Pridaná hodnota celého pozadia tkvie v tom, že sa mení na základe časového posunu, teda v ranných a obedných hodinách vidíte slnkom zaliaty les, avšak v noci prichádzajú na scénu už spomenutí útočníci, ktorí chcú zranenú Ellie zrejme zabiť. Ako môžete získať takéto pozadie? Je to jednoduché, Naughty Dog ponúkol kódy pre jednotlivé časti sveta, pričom konkrétnych dvanásť znakov následne treba v PlayStation Store zadať do príslušného okienka – Redeem Codes.

Kód pre európskeho používateľa je nasledovný – 9DEK-PKNG-N445

Je celkom zrejmé, že ide o šikovný marketing zo strany Naughty Dog, prípadne samotného Sony, nakoľko dátum vydania The Last of Us Part II, kde budeme spoločne so staršou Ellie prežívať, bojovať o holý život a hľadať muníciu, či ďalšie suroviny, sa neúprosne blíži, keďže 29. máj 2020 je v podstate za rohom. Preto sa budú snažiť autori upozorniť na jednu z najočakávanejších exkluzivít na platforme PlayStation 4 čo možno najviac a toto je veľmi dobrý spôsob ako tak učiniť. No a v prípade, že by ste boli odcestovaný a radi využili ďalší, respektíve iný, z dostupných kódov, nájdete ich priamo na tomto odkaze k hlavnej stránke vývojárskej spoločnosti.

Komentuj!