Register

A password will be e-mailed to you.

Internetový obchod GOG.com sa ku koncu roka v rámci svojej vianočnej akcie Winter Sale rozhodol uvoľniť zdarma ďalší pozoruhodný titul. Tentokrát ide o izometrické, strategické RPG Tower of Time.

Tower of Time sa odohráva vo fantasy svete nazvanom Atrtara, v ktorom nastala katastrofická udalosť a z ktorého zostali len ruiny. Skupina odvážlivcov sa vyberá k obrovskej veži, ktorá je zvláštne zaborená hore nohami do zeme. Veria, že práve táto veža by mohla odpovedať na otázku prečo k týmto ničivým katastrofám prišlo. Pohľad na hernú mapu je z izometrického pohľadu a samotná náplň sa skladá z dvoch častí: časť nebojová spočíva v ovládaní vašej štvorčlennej skupinky pri prieskume či riešení hádaniek. Druhá časť je bojovým módom, v ktorom čelíte protivníkom s pomocou svojich skillov, kúziel a taktiky. tieto súboje sa odohrávajú v real-time režime s možnosťou hocikedy si hru pozastaviť.

Hru Tower of Time si môžete aktivovať kliknutím na nasledujúci odkaz. Samotná akcia skončí hneď na začiatku budúceho roka, takže s aktiváciou neotáľajte.

Komentuj!