Register

A password will be e-mailed to you.

Posledná oficiálna aktualizácia pre NHL 20, ktorá bola k dispozícii 5. decembra 2019 pridala do hry okrem miernych opráv aj niečo navyše. Oficiálne totiž pridala do hry rapera Snoop Dogga, ako hráča a súčasne aj ako spolukomentátora. Je vidieť, že ľudia z EA Canada majú radi rap a to nie hocjaký a majú v záujme hráčom spestriť zážitok.

Ak aspoň sem-tam sledujete dianie okolo NHL a tým nemyslíme hru, pochopíte, že Snoop Dogg nie je NHL vôbec cudzí. Začiatkom tohoto roka sa predstavil počas zápasu Los Angeles Kings ako komentátor respektívne spolukomentátor. Spomínate si na recenziu UFC 3 ? Áno, aj v tejto hre sme už mali možnosť sa stretnúť s raperom.

Samotný Snoop Dogg oznámil túto novinku na svojom oficiálnom twitteri, kde napísal “Ice hockey really be lit now with me in the booth!!”. Ako už bolo spomenuté, tento raper neplní iba funkciu spolukomentátora, zároveň je možné si za neho aj zahrať v režime World of Chel. My sme si túto aktualizáciu stiahli, naištalovali a Snoop Dogga aj “vyskúšali”. Zvolili  sme ho ako spolukomentátora a súčasne si s ním zahrali aj v spomínanom režime. Bolo to rozhodne zábavné a dodalo to NHL 20 nový impulz. Viac v priloženom gameplay videu.

Komentuj!