Register

A password will be e-mailed to you.

Asi najznámejší youtuber PewDiePie si dáva na rok pauzu od svojej chlebodarnej platformy. Prečo sa Felix Kjellber takto rozhodol? 

PewDiePie patrí medzi najväčších youtuberov vôbec. Jeho kanál má milióny subscriberov a drží aj niekoľko rekordov. Avšak Felix je tiež len človek a zdá sa, že potrebuje oddych, ktorý si dopraje budúci rok. Teda, v roku 2020 by sme ho nemali na YouTube vôbec vídať. No dôvod nie je čisto praktický. V poslednom období totiž Felix bojuje proti nepriazni mainstreamových médií, hoci si za to sčasti môže aj sám. Vo svojom poslednom videu a vlastne i niekoľkokrát vo svojej kariére spomenul nepriazeň YouTube voči jeho osobe. Posledným klincom do rakvy bola zmena pravidiel politiky tohto kanála, ktorý zakazuje vyhrážanie sa a taktiež a urážky voči “chráneným znakom” ako farba pleti, rasa, pohlavie, alebo sexuálna orientácia.

Toto vlastne aj kritizuje vo svojom poslednom videu. Problémom bol mimo iné napríklad i jeden meme obrázok kde je namierená rádoby zbraň na h3h3. Hoci z jeho strany išlo iba o zábavu, YouTube to zjavne berie inak. Aký je váš názor na vzniknutú situáciu?

Komentuj!