Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony tentokrát predstavila hry určené pre predplatiteľov služby PlayStation Plus skôr než Microsoft svoje Xbox Live Gold tituly. Poďme sa teda pozrieť na ich septembrové menu.

Prvým titulom na Xbox One bude Hitman z roku 2016, presnejšie jeho kompletná edícia s názvom Hitman: The Complete First Season. V ňom sa vyberiete do rôznych kútov sveta, kde sa pokúsite vykonať čistú prácu na množstvo spôsobov.

Ďalšou hrou určeným pre majiteľov Xbox One je titul We Were Here, v ktorom sa ocitnete v ľadovej pustine a vašou úlohou bude dostať sa preč. Hra ponúka kooperáciu pre dvoch hráčov v podobe knihovníka alebo prieskumníka. Počas tejto cesty si budete navzájom pomáhať.

Na Xbox One a Xbox 360 sa ďalej dočkáme i hry Earth Defense Force 2025, v ktorej ako už napovedá i názov, budete bojovať proti mimozemským silám z pohľadu a to z pohľadu tretej osoby. Posledným titulom dostupných na oboch spomínaných platformách počas septembra 2019 bude Tekken Tag Tournament 2, v ktorom si môžete mimo iné vybiť svoju zlosť z príchodu nového školského roka.

Komentuj!