Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Nightdive je už dlhšie známe najmä tým, že sa venuje hlavne vylepšovaniu starších klasických videoherných titulov. Po modernizácií klasickej akčnej hry Blood: Fresh Suply teraz prišlo na radu ďalšie zaujímavé oznámenie.

Prišlo k nemu behom streamovania dnes už legendárnej hororovej akčnej sci-fi hry System Shock, ktoré sa konalo pri príležitosti 20. výročia od jej vydania. Pôvodný System Shock 2 totiž vyšiel 11. augusta 1999 a odvtedy je stále považovaný za jednu z najlepších hier vôbec. Toto oznámenie možno nebolo príliš prekvapivé, pretože Nightdive Studios svojho času úspešne remasterovalo prvý diel. Pokiaľ sa tvorcovia rozhodnú ísť rovnakou cestou, ako v prípade prvého System Shocku, môžeme očakávať zmeny ako sú: vylepšenie ovládania, podporu vyšších rozlíšení a veľké množstvo prvkov, ktoré doteraz riešili iba fanúšikovské módy.

Na záver ešte pripomeňme, že okrem tohto remasteru je dlhší čas v príprave remake prvého dielu tohto kultového titulu a zároveň bol ohlásený System Shock 3 od štúdia OtherSide Entertainment. No u žiadneho z týchto titulov doteraz nemáme bližšie určený dátum vydania.

Komentuj!