Register

A password will be e-mailed to you.

I napriek tomu, že Cyberpunk 2077 od štúdia CD Projekt patrí k jedným z najočakávanejších titulov tejto generácie, stále o ňom príliš mnoho nevieme. Predstavenia hrateľnosti sme sa síce už dočkali, avšak tvorcovia tvrdia, že od minulej E3 konferencie sa ich hra zmenila, pričom i dátum vydania je pre fanúšikov veľkou neznámou. Najnovšie však unikli obrázky i obsah krabicovej verzie, čo by mohlo naznačovať, že Cyberpunk 2077 nie je až tak ďaleko. 

Pred nejakou dobou používateľ diskusného fóra ResetEra zverejnil obrázky, ktoré mal údajne získať od neznámeho priateľa. Tento screenshot je však pomerne dôležitý, nakoľko obsahoval vzhľad krabicovej verzie, pričom prezrádzal jej fyzické i digitálne bonusy. A hneď na úvod treba skonštatovať, že edícia je, po vzore minulých hier štúdia, poriadne štedrá na rôzne doplnkové predmety. Medzi fyzické odmeny tejto edície pritom patrí mapa Night City, čo je dejisko celého titulu, pohľadnice z tohto dystopického prostredia plného neónov, nálepky s tematikou Cyberpunku a informácie s typmi a radami pre hru, pričom podobný predmet je opäť tradíciou pre poľské štúdio.

Digitálne odmeny mali hráčovi poskytnúť in-game soundtrack, artbook, návod k stolovej hre Cyberpunk 2020, z ktorej táto očakávaná novinka určitým spôsobom vychádza, no a nakoniec i wallpaper obrázky pre vašu platformu. Prítomnosť takéhoto návodu by mohla naznačovať, že si priamo vo virtuálnom Cyberpunku zahráme aj jeho pôvodnú verziu, čo by súčasne slúžilo i ako pocta autorovi menom Mike Pondsmith.

Hoci sa môže zdať, že ide o vymyslený leak, jeho autentickosť mu nemožno odoprieť. Je totiž celý v poľskom jazyku, čo nahráva faktu, že pochádza od poľských vývojárov a zároveň na krabicových verziách môžeme vidieť promo plagát, ktorý momentálne visí v Los Angeles, konkrétne na budove, kde sa odohrávajú E3 konferencie. Tým pádom by mohlo nastať hneď niekoľko situácií, kde sa buď ukáže, že sa jedná o falošné správy, alebo sa bude jednať aspoň sčasti o pravdu. Najideálnejšie pre hráčov by však bol taký variant, v ktorom by CD Projekt RED na dnešnej Microsoft konferencii prezradil dátum vydania svojej novinky. Myslíte, že k tomu dnes večer dôjde?

Komentuj!