Register

A password will be e-mailed to you.

Star Wars: The Old Republic je MMORPG titul od Bioware, ktorý sa dočkal svojho vydania v roku 2011. Autori z Bioware ho však podporujú dodnes a po približne troch rokoch sa dočká nového, konkrétne siedmeho rozšírenia s názvom Onslaught.

Star Wars: The Old Republic sa behom ôsmich rokoch dočkal šiestich rozšírení, z toho rovné štyri boli príbehového zamerania (Rise of the Hutt Cartel, Shadow of Revan, Knights of the Fallen Empire a Knights of the Eternal Throne). Hlavná zápletka tak v priebehu rokov poriadne naboptnala a Stará republika pritom ešte očividne nepovedala posledné slovo.

Onslaught pridá na galaktickú mapu dve nové planéty, ktorými budú Onderon a jeden z jeho mesiacov Dxun. Kým na Onderone sa bude odohrávať hlavná zápletka, na Dxune bude situovaná nová operácia. K tomu všetkému pribudne aj nový flashpoint situovaný na republikovej planéte Corellia. Samozrejmosťou je zvýšenie aktuálneho level capu zo 70 na vyššiu hodnotu a okrem toho sa hráči môžu tešiť aj na nové schopnosti a nový taktický slot na vybavenie. Nové rozšírenie bude, tak ako predošlé dva, zdarma pre všetkých predplatiteľov, pričom sa dá očakávať, že nepôjde samostatne do predaja.

Zdroj: Dulffy.net

Komentuj!