Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikovský kult je miestami skutočne enormný, obzvlášť pri tituloch, ktoré nesú menovku FromSoftware a hlavne legendárneho Hidetaka Miyazakiho. Sekiro: Shadows Die Twice nie je v tomto ohľade žiadnou výnimkou a to vyšiel len pre pár týždňami. Jeden z množstva nadšených fanúšikov si totiž vytvoril presnú a pomerne detailnú kópiu umelej protézy, ktorou disponuje hlavný hrdina zvaný Wolf. 

Pokiaľ si myslíte, že sa hernému nadšencovi podarilo vytvoriť len akúsi stacionárnu sošku v tvare ruky, ste na obrovskom omyle. Používateľ, ktorý vystupuje na známej stránke reddit s prezývkou GS-alpeR doslova ohromil a udivil všetkých, ktorý s hrou mali nejaké skúsenosti. Ruka sa dá totiž v podstate plnohodnotne používať, keďže disponuje ohýbajúcimi sa prstami. Okrem toho tento zručný a šikovný fanúšik nafotil celý svoj postup svojej náročnej tvorby, ktorý si môžete pozrieť po kliknutí na tento odkaz.

Na jednotlivých fotografiách azda najviac vynikne unikátnosť a zmysel pre detail celej repliky, ktorá pôsobí tak profesionálne, že by pokojne mohla byť aj súčasťou nejakej špeciálnej edície. Vôbec by ste totiž nenadobudli pocit, že sa jedná o fanúšikovskú tvorbu a to vďaka kvalitným farbám a autenticky pôsobiacemu materiálu, aspoň tak sa ruka javí z jednotlivých snímok. Ako hodnotíte tento krásny výtvor vy?

Zdroj: DualShockers

Komentuj!