Register

A password will be e-mailed to you.

Octopath Traveler sa nakoniec pozrie aj na platformu PC, ako to približne pred týždňom naznačovalo udelenie ratingu kórejskou spoločnosťou. Kedy sa dočkáme nového vydania tohto originálneho retro JRPG? 

Bližšie popisovať a približovať hrateľnosť alebo zasadenie Octopath Traveler by bolo v podstate úplne zbytočné, nakoľko sme tak učinili už v minulom článku, kde sme vás informovali o PC ratingu tohto počinu. Keďže niečo podobné takmer spravidla predznamenáva ohlásenie dátumu vydania, nemôžeme sa čudovať, že po takto krátkej dobe bolo prezradené, že autorský projekt štúdia Square Enix sa na túto platformu pozrie nadchádzajúce leto, konkrétnejšie už 7. júna 2019.

Momentálne je však veľmi aktuálnou a preberanou témou i otázka exkluzivity pre čoraz rozrastajúcejší sa Epic Games Store. Tvorcovia však nič podobné neplánujú a Octopath Traveler tak vyjde ako prostredníctvom Steamu, tak i Square Enix Store platformy, aby sa mohol dostať k najširšiemu publiku. O vydaní na ďalších konzolách sa momentálne nehovorí.

Komentuj!