Register

A password will be e-mailed to you.

Ani v apríli nebude chýbať nová nádielka hier určená pre všetkých členov služby Xbox Live Gold. Microsoft tak pripravil ďalšie štyri hry, ktoré doplnia túto službu. Na aké tituly sa môžeme tešiť?

Majitelia Xboxu One si prídu na svoje aj vďaka akčnému RPG The Technomancer, kde budeme v koži opovrhovaného mutanta Zachariáša, ktorý dokáže ovládať elektrinu, utekať pred tajnou políciou. Popritom budeme plniť úlohy pre šesť rôznych frakcií. Ďalšou hrou určenou pre konzoly Xbox One je akčná adventúra Outcast: Second Contact, ktorá je kompletným remakom titulom Outcast z roku 1999. V tomto titule sa ocitneme v otvorenom svete Adelpha, ktorý budeme môcť následne preskúmavať a pomáhať miestnym obyvateľom.

Na Xbox 360 a Xbox One sa vydáme aj do praďalekej galaxie, keďže prvým titulom je Star Wars Battlefront II. Tu sa v koži naklonovaného vojaka budeme brodiť šestnástimi príbehovými misiami. Ak by vám to nestačilo, hra ponúka aj multiplayer pre 64 hráčov. Poslednou hrou určenou na Xbox 360 a Xbox One je taktická strieľačka Tom Clancy je Ghost Recon Advanced Warfighter 2 z pohľadu prvej osoby. V nej sa pre zmenu ocitneme južne od amerických hraníc zaoberajúc sa konfliktom mexických skupín, mexických lojalistov a armádou Spojených štátov amerických.

Komentuj!