Register

A password will be e-mailed to you.

Metro Exodus patrí medzi najočakávanejšie hry tohto roku, i keď v poslednej dobe sa s hrou spája kontroverzia vďaka migrácii hry zo Steamu na Epic Games Store. Nič to však nemení na fakte, že vývojári chcú fanúšikov na titul poriadne naladiť, a tak nás neustále zásobujú novými ukážkami.

V prvom rade tu máme trailer s výstižným názvom Artyom’s Nightmare. Ten azda najlepšie vystihuje popis pod videom na oficiálnom YouTube série Metro, v ktorom stojí nasledovné:

“Štvrťstoročie po tom, čo jadrová vojna zničila Zem, niekoľko tisíc preživších našlo útočisko v moskovskom metre. Verili, že v ich prípade ide o posledné zvyšky ľudstva – avšak oni sa mýlili. Iba Artyom sa odvážil snívať o živote na povrchu, ale sny sa môžu rýchlo zmeniť na nočné mory…”

To však nie je všetko, nakoľko sa 4A Games v poslednej dobe intenzívne venujú aj predstavovaniu zbraní a ich triedam. Najnovšie do sveta bola vypustená ukážka venujúca sa brokovniciam a ich prispôsobovaniu.

Aby sme to mali pekne kompletné, vráťme sa i k starším videám, ktoré sa venujú ďalším zbraňovým triedam. Bezpochyby budú zaujímavé i pušky, ktoré mnoho hráčov používa najradšej vďaka ich univerzálnosti.

Ako posledné tú máme pištole, ktoré môžu na prvý pohľad vyzerať v porovnaní s predošlými kategóriami zbraní neškodnejšie, avšak nie je tomu úplne tak. Ostatne, môžete sa o tom presvedčiť vďaka nasledovnému videu.

Na úplný záver tu máme video, ktoré sa venuje všeobecne zbraniam, pričom okrem vyššie uvedených tried v krátkosti predstaví i ďalšie kategórie, ktoré na vás budú v hre čakať.

Hoci sa s PC verziou v poslednej dobe spája v úvode spomínaná kontroverzia, bezpochyby si bude mnoho z vás chcieť zahrať Metro Exodus práve na tejto platforme. Aby ste vedeli, aký hardware bude nutný na rozbehnutie Metro Exodus, pripájame tabuľku s hardwarovými požiadavkami, ktoré 4A Games zverejnili na oficiálnej webstránke titulu.

Pre úplnosť iba dodávame, že Metro Exodus vychádza 15. februára pre PC, PlayStation 4 a Xbox One, pričom hráči v našich končinách sa môžu tešiť na českú lokalizáciu vo forme titulkov, takže si záver hernej trilógie Metro
budú môcť vychutnať i slabší angličtinári.

Zdroje: metrovideogame, oficiálná webstránka

Komentuj!