Register

A password will be e-mailed to you.

Október sa už naplno rozbehol a tak ako každý týždeň, aj teraz bol perný na novinky. Povyberali sme z nich tradične tie najzaujímavejšie, aby sme si ich pripomenuli v tomto novinkovom sumári. Poďme teda na to.

  • Začneme celkom nepríjemnou udalosťou pre spoločnosť Sony. Protipirátska ochrana Playstation 5 bola čiastočne prelomená. Čo to znamená pre majiteľov? Dozviete sa z nášho článku.
  • Už sa neviete dočkať novinky od CABO Studio? Potom vás určite bude zaujímať, že si Zero Sievert môžete vyskúšať už teraz v demoverzii. Detaily sa dočítate, keď kliknete sem.
  • Tento týždeň sme sa celkom dosť venovali aj remaku Dead Space. Dočkali sme sa totiž prvého traileru, ktorý si môžete pozrieť, keď kliknete na tento odkaz, no tiež sme sa dočkali ukážky, ako mohla hrať vyzerať ešte na prvej generácii konzoly Playstation. Pokiaľ vás to zaujíma, kliknite sem.
  • V dnešnom súhrne určite nepotešíme fanúšikov série Company of Heroes. Avizované tretie pokračovanie sa totiž z pôvodného termínu odsúva na budúci rok. Pokiaľ ste zvedaví na konkrétny dátum, využite k tomu náš článok.
  • CD Projekt RED toho však pre nás mali pripraveného celkom dosť. Dočkali sme sa veľkého oznámenia, ktoré odhalilo ich plány do budúcna a vo vývoji a priprave je až 5 titulov. Všetko potrebné sa dozviete, keď využijete tento link.
  • Obľúbený inštalatér s červenou čiapkou Mario sa konečne dočkal svojho nového filmu. Tentokrát animovaného. A štúdio Illumination sa nám rozhodli priniesť prvý oficiálny trailer. Môžete si ho pozrieť, keď kliknete sem.
  • Zastihla nás aj jedna veľmi smutná správa. Andrii “Nizrok” Korzinkin, animátor štúdia 4A Games, ktorý sa podieľal aj na momentálne poslednej časti série Metro, s podtitulom Exodus zomrel počas bojov na Ukrajine. Rozhodol sa pridať k ukrajinskej armáde a bojovať za svoju vlasť. Vyjadrenie štúdia 4A Games nájdete tu.
  • O konci služby Stadia sme hovorili naposledy, no prichádzajú už aj potvrdenia, že exkluzívne tituly sa pomaly budú presúvať na ďalšie platformy. Prvým titulom sa stáva akčná adventúra Gylt. Detaily sa dozviete, keď kliknete na tento link.
  • Prajeme všetko najlepšie akčnej sérii Mortal Kombat k ich 30. narodeninám. Hoci sme sa nedočkali traileru na nový Mortal Kombat 12, svetlo sveta uzrel aspoň narodeninový trailer, ktorý ukazuje históriu titulu cez hry, filmy aj seriály. Ak ste nať zvedaví, môžete si ho pozrieť v našom článku.
  • A na záver ešte niečo pre milovníkov survival hororu. Ak ste sa niekedy túžili postaviť obrovskej lokomotíve, tak novinka Choo-Choo Charles vám dá presne túto možnosť. Za inšpiráciou stál pravdepodobne Charlie the Choo-Choo zo série The Dark Tower od Stephena Kinga. Detaily a trailer k titulu si môžete pozrieť v našom článku.

Komentuj!