Register

A password will be e-mailed to you.

Majiteľom Season Passu k najnovšiemu dielu Assassin’s Creed s podtitulom Odyssey bezpochyby neunikla informácia, že ku gréckemu dobrodružstvu časom obdržia i remaster regulárnej tretej časti, ktorá v čase vydania vyvolala pomerne veľký rozruch. Dnes už vieme, kedy remaster dorazí.

Deň, kedy sa Ratonhnhaké:ton, inak známy aj ako Connor opäť vypraví na svoje dobrodružstvo, bol stanovený na 29. marca tohto roku. Vtedy sa totiž dostane do predaja Assassin’s Creed III Remastered, a to pre platformy PC, PlayStation 4 a Xbox One. Remaster teda pôjde kúpiť i samostatne a nebude iba súčasťou spomínaného Season Passu, pričom titul ponúkne všetky dodatočné DLC a ako bonus aj hru Assassin’s Creed III Liberation, ktorý pôvodne vyšiel na handheld PlayStation Vita.

Vylepšená verzia amerického dobrodružstva ponúkne 4K rozlíšenie, podporu HDR, textúry vo vyššom rozlíšení, nový grafický engine a niekoľko ďalších grafických vylepšení. Pri tejto príležitosti vypustil Ubisoft do sveta vyššie priložený trailer, ktorý porovnáva grafiku pôvodnej verzie s remasterovanou, takže si môžete porovnať, k akému výraznému grafickému posunu došlo.

Zdroj: DSOG

Komentuj!