Register

A password will be e-mailed to you.

O nekonvenčnom titule The Quiet Man sme po prvýkrát počuli na tohtoročnej E3 konferencii, pričom krátko na to bolo do sveta vypustené i štyridsaťminútové video, ktoré predviedlo hrateľnosť. Nedávno sa tichý muž opäť prihlásil o slovo a to krátkym teaser trailerom, ktorý však prezrádza dátum vydania. 

Takmer hodinového gameplay videa sme sa síce dočkali, avšak ani to nám nepovedalo príliš veľa. Z toho, čo sme už videli môžeme usúdiť, že pôjde o klasický brawler titul, čiže bitky budú základom hrateľnosti. Tie v určitých častiach pôsobia trochu krkolomnejšie a nie úplne plynulo, to však neznamená, že vo výslednom produkte nebudú vyzerať lepšie. Rovnako kamera pôsobí problematicky, avšak na druhej strane, rezignovanie na akékoľvek HUD elementy je pomerne odvážnym ťahom. Ďalej vieme, že autori zo štúdia Human Head Studios budú takmer nebadane striedať filmové scény s živými hercami a in-game cut-scény, čo sa im aspoň z doteraz prezentovaných ukážok darí celkom dobre. Zatiaľ najoriginálnejším prvkom je to, že hlavný hrdina je nepočujúci a tým pádom môžete očakávať takmer úplnú absenciu zvukových efektov. Autori sa chcú viacej sústrediť na spracovanie mimiky a podobných aspektov.

Nový trailer neprezrádza nič zaujímavejšie, okrem už spomínaného dátumu vydania. Ten je aktuálny stanovený na 1. novembra 2018, čiže pôvodné predpoklady o roku 2019 boli týmto definitívne poprené. Na boj s kriminalitou nepočujúceho muža sa môžu začať pomaly pripravovať majitelia PC a konzol PlayStation 4.

Komentuj!