Register

A password will be e-mailed to you.

Len nedávno sme vás informovali, že známa platforma GOG oslavuje svoje desiate narodeniny a pri tejto príležitosti dáva svojim užívateľom možnosť výberu hry, ktorá bude k dispozícii zadarmo. Zaregistrovaní návštevníci si tak mohli vybrať jednu z trojice nominovaných hier a my už poznáme víťaza, ktorým sa stal Shadow Warrior 2.

Predmetom samotného hlasovania bola divoká akcia Shadow Warrior 2, štýlový FPS titul Superhot alebo mysteriózna adventúra Firewatch. Už od začiatku bol najväčším favoritom druhý diel akčnej rubačky z roku 2016 a ten to nakoniec aj potvrdil. Shadow Warior 2 teda bude k dispozícii zadarmo počas týchto dvoch dní a keď si ho v tomto termíne stihnete pridať do svojej GOG knižnice, zostane vám tam natrvalo.

V súvislosti s tým je inak vhodné upozorniť, že navzdory tomu, že Shadow Warrior 2 budete vlastniť na GOGu, nie je problém hrať tamojší obľúbený multiplayer aj s užívateľmi na Steame. Titul navyše plne podporuje všetky komunitné funkcie klienta GOG Galaxy, takže máte k dispozícii achievementy, či ukladanie pozícií do cloudu. Samozrejme, výhodou je už tradičná absencia akejkoľvek protipirátskej ochrany, čo je jedna z unikátnych vlastností hier na platforme GOG. Takže rozhodne neváhajte a tento relatívne nový a zaujímavý titul si aktivujte priamo na tomto odkaze.

Komentuj!