Register

A password will be e-mailed to you.

Humble Bundle aktuálne ponúka naozaj zaujímavý balíček, ktorý obsahuje nielen hry ale aj software. Vďaka nemu si tak na svoje prídu aj potenciálni vývojári a za predpokladu, že zaň zaplatíte plnú čiastku, dostanete sa k obsahu, ktorého hodnota sa šplhá do skutočne závratných výšin.

Humble Bundle určite poznáte. Ide o internetový obchod respektíve stránku, ktorá zbiera peniaze na rôzne, napríklad charitatívne účely, pričom za túto dobročinnosť neodídete s prázdnymi rukami. Častokrát ide skôr o menšie hry a nezávislú Indie produkciu, to však neznamená, že sú to nekvalitné tituly. Tento mesiac sa však zjavila naozaj výnimočná ponuka. Balíček obsahuje prevažne Unity hry, ale aj software a toolkity pre Unity. Balík, je klasicky rozdelený na niekoľko úrovní.

Ak zaplatíte aspoň 0,86 € dostanete tituly Oxenfree, AER Memories of Old, a assety Inventory Pro, UFPS: Ultimate FPS a FlowCanvas. Ide o najnižší tier, no už ten by mohol uspokojiť ako vybraných hráčov, tak aj mladých vývojárov.

Za predpokladu, že zaplatíte o niečo vyššiu čiastku, čo je v tomto prípade suma 10,39 €, dostanete ďalšie tri zaujímavé a dobre hodnotené hry. Tými sú Wasteland 2 Director’s Cut, The Final Station a Last Day of June. Ak tomu ďalšie tri asssety – Realistic Effects Pack 4, Ultimate Game Music Collection a GameFlow.

No a na záver tu máme top tier za 12,89 €, ktorý obsahuje vydarené kúsky Torment: Tides of Numenera Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Tie doplní online kurz Discover Unity Game Development – From Zero to 12 Games a ďalšie štyri assety – uMMORPG, Heroic Fantasy Creatures Full Pack Volume 1,Universal Sound FX a Gaia.

Wasteland 2 a Torment: Tides of Numenera zrejme netreba predstavovať. Minimálne prvý menovaný spôsobil pred pár rokmi spolu s titulom Divinity: Original Sin väčší rozruch a priniesol izometrické RPG opäť na výslnie. GameFlow a FlowCanvas ocenia prevažne tvorcovia hier v Unity. Universal Sound FX a Ultimate Games Music Collecetion sú balíky zvukových doplnkov, ktoré vašu pomôžu ozvučiť. Rozhodne ide o zaujímavý balík, ktorý si zaslúži pozornosť.

Komentuj!