Register

A password will be e-mailed to you.

Predplatitelia služby PlayStation Plus sa môžu aj septembri 2018 tešiť na viacero zaujímavých titulov. Čo všetko si budete môcť zahrať počas nasledujúceho mesiaca na konzolách PlayStation?

Mnohých hráčov asi poteší, že do septembrovej ponuky sa dostala online FPS Destiny 2, v ktorej sa opäť chopíte svojich zbraní, aby ste sa mohli postaviť dobyvateľskej rase Cabal. Destiny 2 je mimochodom dostupná na stiahnutie už teraz pre všetkých majiteľov PlayStation 4. Na rovnakej konzoli si budete môcť vyskúšať aj God of War III: Remarstered, v ktorom pokračuje príbeh známeho poloboha Kratosa.

Dôjde aj na legendárnu plošinovku Another World – 20th Anniversary Edition, v ktorej sa hlavný hrdina ocitne na cudzej planéte, pričom tú si budú môcť vyskúšať majitelia PlayStation 3, PlayStation 4 a PS Vita. Na konzolách PlayStation 3 a PlayStation 4 bude dostupná aj logická hra v štýle Portalu, Q.U.B.E: Director’s Cut.

Tým však ponuka zďaleka nekončí a ďalšou hrou septembrového výberu je akčná arkáda Foul Play, určená na PlayStation 4 a PlayStation Vita. Na poslednej menovanej konzoli si budete môcť zahrať aj logickú hru Sparkle. Nechýba ani bonus v rámci PlayLink, ktorým je kvíz Knowledge is Power a ten ešte doplní psychologický horor Here They Lie, určený na PlayStation VR.

Komentuj!