Register

A password will be e-mailed to you.

Mafiu netreba minimálne v našich končinách nikomu predstavovať. Prvý diel je obrovská legenda a hoci pokračovanie už nemalo tak nadšené ohlasy, stále šlo o výbornú mafiánsku záležitosť so špičkovou dobovou atmosférou. Pôvodný príbeh bol rozšírený sériou arkádových DLC, z ktorých môžeme spomenúť napríklad Joe’s Adventures, ktoré patrilo medzi tie najlepšie hodnotené. Pod rúškom tajomstva však fanúšikovia série pracovali na vlastnom rozšírení, ktoré sa bude venovať životnej ceste Henryho Tomasina. 

Henry Tomasino s vami v pôvodnom príbehu veľmi často spolupracoval počas rôznych kriminálnych činností. Síce vás dostal do mnohých problémov, no zároveň vám aj niekoľkokrát pomohol. Jeho osud však bol nakoniec spečatený a to veľmi nemilým spôsobom. Autori pripravovaného rozšírenia, pochádzajúci z radu fanúšikov, sa však chcú pozrieť aj na Henryho život pred hlavným príbehom Mafie II. Príbehové informácie čerpajú z tých, ktoré hráčom kedysi dávno poskytli pôvodní autori z tímu 2K Czech. Budú teda nasledovať presne stanovené dejové línie a pozrieme sa na kriminálne začiatky Henryho.

Zatiaľ môžeme len špekulovať, či sa bude jednať o príbehové rozšírenie alebo arkádovo ladenejšie, no mnohí by si priali prvý zmienený variant. V jednom zo svojich príspevkov tvorcovia prezradili, že ich projekt bude obsahovať unikátny dabing, pôvodný soundtrack i cutscény. Zároveň však prízvukujú, že ich počin nemáme považovať za nič oficiálne, keďže vytvárajú vlastnú fikciu. DLC s názvom Henry a jeho příběh bude k dispozícii úplne zdarma. Zverejnený trailer môžeme považovať iba za akýsi teaser a oficiálneho predstavenia sa dočkáme ešte behom jeseňe tohto roku. Nové rozšírenie by malo následne vyjsť až počas roka 2019 s najväčšou pravdepodobnosťou iba na osobných počítačoch.

Komentuj!