Register

A password will be e-mailed to you.

Hitman: Sniper Assassin je ďalším prirastkom do série Hitman, no nejde o plnohodnotnú záležitosť, ale skôr o menší doplnok tejto populárnej značky. Ako sa k nemu môžete dostať? 

Hitman: Sniper Assassin sa uberá v stopách podobne ladeného Hitman: Sniper Challenge, ktorý bol preorder bonusom k Hitman: Absolution. Aj tentokrát ide o preorder bonus, tentokrát k titulu Hitman 2, ktorý oficiálne vychádza 13. novembra 2018 na platformy PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na rovnakých platformách si, pochopiteľne, môžete zahrať aj túto menšiu bonusovú záležitosť, v ktorej je vašou úlohou zlikvidovať počas krátkeho časového okna gang medzinárodných zlodejov, nachádzajúcich sa na svadbe. K dispozícii máte iba vašu ostreľovačskú pušku, no možností ako sa zbaviť cieľov je mnoho. Ani tentokrát teda nechýbajú rôzne výzvy a pokiaľ ich chcete splniť všetky, zaberie vám to chvíľku času. Prítomný je dokonca aj kooperačný mód, kde si môžete vyskúšať aj hranie za dve ďalšie postavy, no aktuálne sa nachádza iba v bete.

Titul si každopádne môžete vyskúšať už teraz, no ako už bolo spomínané, najprv si musíte predobjednať Hitmana 2. Až potom sa vám automaticky sprístupní vo vašej hernej knižnici, pričom motiváciou na jeho vyskúšanie je i fakt, že autori do neho aktuálne zakomponovali vcelku zaujímavú súťaž. Jej cieľom je dosiahnuť čo najvyššie skóre a hoci sa nehrá o žiadnu vecnú, či finančnú odmenu, najlepší hráč na každej platforme sa dočká postavy so svojim menom a vzhľadom v najnovšom dieli hitmanovskej série. Samotná súťaž potrvá až do 6. novembra 2018, takže času máte ešte dosť. Nám teda neostáva nič iné, len vám popriať mnoho šťastia.

Komentuj!