Register

A password will be e-mailed to you.

Letné prázdniny sú v plnom prúde a Microsoft nám v rámci augustovej ponuky Games with Gold naservíruje skutočné pochúťky, vďaka ktorým budete môcť cez leto pri hrách dostatočne zrelaxovať. Čo všetko si budú môcť zahrať v auguste 2018 majitelia Xbox Live Gold na konzolách Xbox One a Xbox 360?

Na Xbox One si budeme môcť zajazdiť v pretekárskom titule Forza Horizon 2, v ktorom sa presunieme do prostredia južného Francúzska a severného Talianska. Už tento rok nás čaká štvrtý diel, a tak dáva zaradenie staršej časti do ponuky Xbox Live Gold zmysel. Pre zatiaľ poslednú generáciu Xboxu bude k dispozícii i akčný titul For Honor od Ubisoftu, ktorý sa spočiatku tešil obrovskej popularite, no tá časom opadla. Tak či tak, ide o kvalitnú hru, ktorá ponúka ako singleplayer, tak aj zábavný multiplayer, a preto nie je dôvod si ju aspoň nevyskúšať.

Na Xbox 360 sa presunieme do vesmíru v akčnom horore Dead Space 3, kde sa tentokrát ocitneme na nehostinnej domovskej planéte samotného Markeru, pokrytej snehom a ľadom. Ak máte tú možnosť, zahrajte si tento titul v kooperácii, ktorá bola hlavným lákadlom posledného dielu tejto obľúbenej série. Druhým titulom pre Xbox minulej generácie je akčná plošinovka Epic Mickey 2: The Power of Two, v ktorej sa vydáme na záchranu sveta s Mickeym a jeho kamarátom, králikom Osvaldom. Oba tituly, určené pre Xbox 360, sú vďaka spätnej kompatibilite dostupné aj majiteľom Xboxu One, takže sa fanúšikovia konzol od Microsoftu sa majú v auguste na čo tešiť.

Komentuj!