Register

A password will be e-mailed to you.

Pokiaľ ste šťastnými vlastníkmi Nintenda Switch a navyše máte radi svižné RPG tituly, kde čelíte hordám rôznorodých protivníkov, a ktoré navyše disponujú kooperáciou pre niekoľkých hráčov, tak pre vás máme dobrú správu, Na túto hybridnú konzolu totiž dorazí už čoskoro Victor Vran. 

Victor Vran vyšiel pôvodne exkluzívne pre majiteľov osobných počítačov a to ešte v roku 2015. Tam si hra vyslúžila značnú chválu, keďže v tej dobe nebolo až tak enormné množstvo moderných akčných RPG titulov, na ktoré by ste sa pozerali z izometrického pohľadu. Hráčom a rovnako i recenzentom zaimponovalo to, že autori zo štúdia Haeimimont Games takmer perfektne vybrúsili aspekty, na ktorých by si mal titul tohto žánru zakladať.

Svižné súboje, nútiace vás meniť zbrane v závislosti na tom, proti akému bojovníkovi práve stojíte, intuitívne ovládanie a množstvo unikátnych schopností, ktoré si môžete zakúpiť. Keď k tomu pridáte zábavnú kooperáciu, tak dostanete titul, ktorý právom získal metascore 75%. Svojej vlastnej verzie sa dočkali aj hráči konzol PlayStation 4 a Xbox One, konkrétne v roku 2017, kedy vyšli aj dve rozšírenia k pôvodnej hre, z ktorých jedno síce značne prepadlo, no druhé si udržalo štandardnejšie hodnotenia.

Tak presne na tento titul si pomaly môžu začať brúsiť svoje meče hráči Nintenda Switch. Victor Vran sa totiž na ich konzolu dostane v takzvanej Overkill edícii, ktorá okrem hlavnej hry obsahuje aj všetky doposiaľ vydané rozšírenia. Izometrické RPG sa k vám dostane už toto leto, pričom fixný dátum je stanovený na 28. august 2018.

Komentuj!