Register

A password will be e-mailed to you.

Školský rok sa pomaly končí, letné prázdniny sa blížia a s nimi bohužiaľ aj herné sucho. Aspoň teda počas júla, keďže august už je opäť celkom zaujímavý. Aby ste však mali čo hrať v najbližšej dobe, pripravili sme si pre vás súťaž o Dark Souls Remastered.

V spolupráci s distribútorskou spoločnosťou Cenega sme si pre vás pripravili súťaž o tri kópie Dark Souls Remastered pre PC. Pokiaľ teda máte pevné nervy a chcete si otestovať vaše skilly, je práve tento titul tou správnou voľbou. Pokiaľ by ste chceli vedieť, ako remaster hry dopadol, prečítajte si našu recenziu, ktorá vám na túto otázku odpovie. Okrem toho sa dozviete aj ďalšie dôležité informácie. Máme za to, že legendu, akou Souls séria je netreba detailnejšie predstavovať, dozaista viete o čo ide. A čo bude potrebné urobiť pre zapojenie sa do súťaže?

Ako už máme vo zvyku, budete mať dve možnosti ako sa zapojiť. Využite však iba jednu z nich, duplicity nebudeme akceptovať. Ak sa zapojíte prostredníctvom nášho Facebooku, podmienkou pre zaradenie do zlosovania je dať like na súťažný príspevok, verejne ho zdieľať a do komentára napísať, ktorú hru od FromSoftware máte najradšej, prípadne sa vám najviac páči, ak ste doposiaľ žiadnu nehrali. Ak na Facebooku nemáte účet, respektíve preferujete využitie Google formulára, je tu i táto možnosť. V takom prípade musíte správne zodpovedať položené otázky. Potom už len stačí počkať, či sa na vás usmeje šťastie.

Organizátor súťaže:

Organizátor súťaže je portál SomHráč v spolupráci so spoločnosťou Cenega

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie somhrac.sk. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca, prípadne výhercovia sa losujú náhodne. Súťaž je určená pre obyvateľov Slovenska a Česka. Organizátor súťaže si vyhradzuje právo rozhodovať o všetkých otázkach týkajúcich sa tejto súťaže. Zapojením sa do súťaže súhlasíte so spracovaním údajov. Nedôjde k žiadnemu zhromažďovaniu vašich údajov, využité budú iba za účelom vylosovania výhercov a následnému odovzdaniu cien.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercami skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vyžrebovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 19. júna 2018 do 25. júna (vrátane), 23:59 hod.. Mená výhercov zverejníme v nasledovných dňoch na stránke https://somhrac.sk/.

Komentuj!