Register

A password will be e-mailed to you.

E3 2018 je už za nami. Odhaleného bolo mnoho, od hier, ktoré nás potešia o niekoľko rokov, až po herné hity, ktoré uvidíme už čoskoro. Medzi to najzaujímavejšie, čo E3 ukázala, patrí jednoznačne Cyberpunk 2077 a my už vieme približné požiadavky na vaše PC.

Cyberpunk 2077 od našich Poľských susedov patrí medzi tituly na ktoré sa teší celý herný svet. Každá novinka je netrpezlivo vyzeraná a počas E3 sa ich objavilo viacero. CD Projekt RED ukázal na tomto podujatí nové video z hry, pričom podľa slov samotných autorov ide o skutočný build hry, ktorý bežal na REDengine 4. Mnohých preto zrejme nepotešia požiadavky, respektíve špecifikácie potrebné k hraniu v kvalite, ktorá nám bola prezentovaná.

Alicja Kozera z CD Projekt RED uverejnila tento obrázok:

Samozrejme, určite nepôjde o minimálne, či konečné požiadavky na hru, ktorá vyjde až o nejaký ten rok, či dva. Dovtedy prebehne ešte optimalizácia celého titulu, avšak dáva nám to pomerne presný obraz o tom, aké PC budeme potrebovať. Core 2 Duo vám už zrejme nepostačí a vlastne ani žiadne iné CPU, ktoré leží na hranici 6-7 generácie čipov od Intelu. Core i7 rady Coffe Lake skutočne patrí medzi špičku v rámci toho, čo dnes môžete využiť na hranie hier. Rovnako ani GTX 1080 nepatrí medzi lacný hardware, nehovoriac o Titan verzii. 32GB RAM však vyzerá trocha prehnane, no a na zvyšku až tak nezáleží.

Zatiaľ každopádne nie je žiadny dôvod na obavy. The Witcher 3: Wild Hunt bol pomerne dobre optimalizovaný a konečné špecifikácie zrejme budú nakoniec ešte o niečo nižšie.

Komentuj!