Register

A password will be e-mailed to you.

V titule Prey predstavujete poslednú a jedinú nádej ľudstva. Ale kto vlastne ste? Akými silami, schopnosťami a zbraňami dokážete vládnuť? Aké rozhodnutia budete musieť učiniť? A kto ďalší je ešte na palube vesmírnej lodi Talos I? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky nájdete v novo vydanom videu s názvom Only Yu Can Save the World.

Ste Morgan Yu, pracovník spoločnosti TranStar. Na Talose I ste odkázaný iba sám na seba a svoje schopnosti. Prebojujte sa skrz mimozemské nepriateľské línie, ktoré sa ukrývajú v nekonečných hlbinách vesmírnej stanice a zachráňte ľudstvo. Zatiaľčo sa snažíte ochrániť ľudskú rasu pred hrozbou menom Typhon, zároveň sa púšťate do pátrania po svojej vlastnej identite, a to prostredníctvom vašich volieb a akcií, ktoré vykonáte. Zachránite preživších na stanici Talos I? Podarí sa vám prežiť tvárou v tvár smrtiacim mimozemšťanom, ktorých cieľom je vaša smrť? Každé rozhodnutie, ktoré učiníte bude mať dopad na priebeh celej hry.

Prey, vysoko očakávané akčné sci-fi z pohľadu prvej osoby od Arkane Studios (Dishonored 1 a 2), vychádza globálne 5. 5. 2017 pre PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: Tlačová správa

Komentuj!