Register

A password will be e-mailed to you.

To, že štúdio Insomniac Games, mimo iné autori značiek Spyro the Dragon a Ratchet & Clank v  súčasnosti pripravujú titul Spider-Man nie je žiadne tajomstvo. O existencii tohto počinu sa šepkalo už dlhšie, no pôvodne sa myslelo, že na hre pracuje štúdio Sucker Punch, stojace za Sly Cooperom a inFamous. Minuloročná E3 však vniesla do celej situácie viacej svetla, i keď to najdôležitejšie sme sa nedozvedeli.

Tušíte správne, tou najdôležitejšou informáciou je dátum vydania. Oficiálne sme sa ho nedozvedeli dodnes, avšak pred niekoľkými dňami viceprezident Marvelu pre oblasť digitálneho obsahu menom Ryan Penagos v relácii Thwip prehlásil, že Spider-Man, podobne ako Marvel vs. Capcom: Infinite vyjde ešte tento rok. Túto informáciu Insomniac Games okomentovali s tým, že dátum vydania zatiaľ oznámený nebol, takže na potvrdenie, prípadne vyvrátenie výroku Penagosa si budeme musieť počkať do júna, kedy sa koná tohtoročná E3.

Z doterajších informácií zatiaľ vieme, že hra bude mať pôvodný príbeh, ktorý nebude súvisieť s pripravovaným filmom Spider-Man: Homecoming a ani žiadnym komiksom. Na prvej komiksovej hre Insomniac Games pracuje ich zatiaľ najväčší tím a určite bude zaujímavé sledovať, ako sa toto talentované štúdio s licencovaným počinom popasuje. Na záver ešte pripájame trailer z minuloročnej E3, ktorým bol nový Spider-Man oznámený.

Zdroj: wccftech, Push Square

Komentuj!