Register

A password will be e-mailed to you.

Na pokračovanie hororového hitu Outlast sa dozaista teší každý jeden priaznivec tohto žánru. Hra mala vyjsť už minulý rok, no autori sa rozhodli pre odklad, aby mohli naplniť vysoké očakávania fanúšikov. Pôvodná informácia znela, že sa Outlastu II dočkáme v prvej polovici tohto roku. A tak sa aj stane…

Vývojári zo štúdia Red Barrels totiž včera oznámili, že druhý Outlast vyjde 25. apríla. Dátum vydania bol odhalený nasledovným tweetom.

Okrem dátumu vydania sme sa dozvedeli aj cenu digitálnej edície, ktorá bola stanovená na 29,99$, takže rovnakú cenu pravdepodobne môžeme očakávať aj v našej mene.

Pokiaľ by ste náhodou túžili po kolekcii všetkých Outlastov a vlastníte PlayStation 4, prípadne Xbox One, potom by vás mohlo zaujímať aj oznámenie kolekcie Outlast Trinity, ktorá vyjde v rovnaký deň, ako druhý diel. Majitelia PC bohužiaľ túto kolekciu nedostanú, o čom Red Barrels informovali na svojom Twitter konte. Nakoľko ide o kolekciu troch hier, respektíve dvoch hier a jedného DLC, cena bude o niečo vyššia, a to 39,99$.

Tak čo, pôjdete do toho?

Komentuj!