Register

A password will be e-mailed to you.

Asi sa netreba hádať o tom, aký dopad mala pri vydaní hra Overwatch. Online FPS zobrala útokom celý svet videohier a stále sa teší veľkej obľube u komunity. Blizzard jednoducho vie, ako udržovať svoje hry dlho pri živote vďaka pravidelným updatom. A za dobre odvedenú prácu dostanú vývojári Overwatch naozaj zaujímavú odmenu.

Američan menom Christopher Culley dostal originálny nápad. Zrejme ho tak ako tisícky ďalších hráčov zasiahla hra Overwatch a rozhodol sa, že pre autorov hry prinesie taktiež niečo, čo ich poteší. Preto založil crowdfundingovú kampaň na Indiegogo a jej obsah by vás len tak z hlavy nenapadol. Cieľom kampane je vybrať približne 625 dolárov, aby mohol pre vývojárov z Blizzardu nakúpiť 250 sušienok. Podľa jeho slov si totiž zaslúžia špeciálne poďakovanie za to, ako sa o hru starajú a prinášajú skvelé updaty.

overwatch-game-wallpaper-reinhardt-tracer-winston-mercy-3840x2160

Po prvých dňoch však táto kampaň nabrala oveľa väčšie obrátky. Momentálne je vyzbieraných už skoro 2 900 dolárov. Ku kampani sa oficiálne vyjadril aj samotný Blizzard. Nadšenému fanúšikovi samozrejme poďakovali za toto gesto a navyše navrhli, že všetky vybrané peniaze nad rámec pôvodného cieľa môžu putovať na charitu. Zakladateľ kampane s tým samozrejme hneď súhlasil. Do kampane sa môžete zapojiť aj vy, potrvá ešte niekoľko dní.

Komentuj!