Register

A password will be e-mailed to you.

Ak sledujete twitch určite viete, že Dead by Daylight sa teší nesmiernej obľube medzi streamermi. Ak vás táto hra zaujala, dnes si ju na steame môžete ešte na pár hodín zdarma vyskúšať.

Dead by Daylight je online hororová multiplayerová hra štyroch hráčov proti jednému. Štyri obete sa snažia ujsť jednému prenasledovateľovi – vrahovi. Dôležitá je spolupráca a komunikácia inak pred vrahom nemáte šancu ujsť. Na svoju postavu sa dívate z pohľadu tretej osoby. Tiež musíte aj dobre poznať mapu, keďže vašou jedinou obranou je skrývanie sa pred prenasledovateľom. Po mape sú rozhádzané benzínové agregáty, ktoré musíte naštartovať aby ste sa zachránili. Aby to však nebolo úplne jednotvárne, mapa sa pri každom hraní o čosi málo pozmení. A v neposlednom rade hráč v koži vraha má možnosť vybrať si svoju postavu, takže aj schopnosti hlavného odporcu úteku sa menia, čo vás núti prispôsobovať vašu taktiku a adaptovať sa podmienkam.

dead-by-daylight-1

Rozhodne nejde o zlý titul a žánrovo je to niečo skutočné nové na rozdiel od prevažne akčných hier, ktoré tu doteraz boli. Aj to by vás mohlo obmäkčiť pri technickej stránke hry, kde určite nečakajte najmodernejšie technológie. Avšak účel táto kvalita bohato spĺňa. Dopredu sa však hodí menšie varovanie pre osamotených vlkov. Ak nechcete byť len v úlohe vraha, hra vás pravdepodobne až do takej veľkej miery neosloví, pretože práve komické situácie vznikajúce medzi kamarátmi je to čo hru posúva do inej dimenzie. Ak vás ani toto neodradí viac zistíte -> TU <-. Máte ešte približne 7-8 hodín na testovanie.

Komentuj!