Register

A password will be e-mailed to you.

Oznámenie Resident Evil VII: Biohazard patrilo bez pochýb k najpríjemnejším prekvapeniam, ku ktorým došlo na tohtoročne E3. Pre predplatiteľov bolo navyše sprístupnené demo nazvané Resident Evil 7: Biohazard Teaser: Beginning Hour, ktoré si do dnešného dňa stiahlo okolo tri milióny ľudí. Pri príležitosti výstavy Tokio Game Show sme sa dozvedeli zopár noviniek, takže poďme sa na ne pozrieť.

V prvom rade potešíme majiteľov konzoly PlayStation 4, keďže horeuvedené demo dostane tzv. Twilight update. Ten umožní hráčom lepšie preskúmať záhadnú a opustenú vilu, v ktorej sa celé demo odohráva. Kto už demoverziu hral pred aktualizáciou, ten iste vie, že samotné priestory slúžiace k prieskumu neboli nejako extra rozsiahle, takže je táto aktualizáciu určite vítanou. Ešte zaujímavejšou novinkou však je, že demo by už malo byť dostupné pre všetkých, takže “PS Plus exkluzivita” končí.

re

Fanúšikov určite poteší aj nový trailer, ktorý poodhaľuje príbehové pozadie nového pokračovania slávnej série, ktorá týmto dielom hlási návrat ku svojim koreňom. Stretávame sa v ňom s rodinkou Bakerových a ako si pozriete, v hlave to nemajú úplne v poriadku. Mnoho fanúšikov síce u nového pokračovania nevie pobrať prechod k pohľadu z prvej osoby, avšak nemožno sa čudovať, popularita hier ako Outlast hovorí jasne. Nové pokračovanie bude vďaka tomu podporovať VR, takže kto sa chystá zakúpiť si PlayStation VR, ten bude môcť celú hru od začiatku až do konca hrať vo virtuálnej realite. Ukážky naznačujú, že návrat k hororovejšiemu poňatiu sa Capcomu darí, no ako to celé dopadne sa dozvieme až 24. januára 2017, kedy má Resident Evil VII: Biohazard vyjsť.

Komentuj!