Register

A password will be e-mailed to you.

S filmom Warcraft to bolo od začiatku pomerne nejednoznačné. Zámorská kritika vravela o prepadáku, nejedenkrát padlo prirovnanie k strašnému filmu Bojisko Zem, v ktorom si zahral John Travolta. Ďalšie ohlasy už tak zlé neboli, čo vyvolávalo otázku, ako to a tým Warcraftom skutočne je.

Očividne nie je filmový Warcraft taká katastrofa, ako spočiatku hlásali kritici zo zámoria. Stále to síce nie je tá správna bomba, na ktorú sa čaká, aby zlomila kliatbu okolo kolísajúcej kvality filmových spracovaní známych hier, no aspoň tu máme slušný fantasy film.

Warcraft

Ako správne tušíte, v Európe je kritika filmu omnoho miernejšia, častejšie sa objavujú pozitívne recenzie než tie negatívne. Väčšinou tu máme solídne hodnotenia ako 7 z 10, prípadne 70 % zo 100 %, čo rozhodne vyzerá lepšie, ako prvé hodnotenia, ktoré sa väčšinou držali okolo 30 % a nižšie (česť výnimkám).

Náš kolega Matty si na film zašiel do kina a svoje pocity a dojmy spísal do recenzie, ktorú nájdete na nasledovnom odkaze:

https://www.filmpress.sk/recenzie2/recenzie-2016/4639-warcraft-prvy-stret-warcraft

Podľa prvých správ sa filmu vynikajúco darí v Ázii, kde trhá kasové rekordy, takže sa o prípadné pokračovanie báť netreba. Ak ste už na filmový Warcraft boli v kine, neváhajte a podeľte sa s nami o Váš názor v diskusii. Chceli by ste pokračovanie, alebo Vás film sklamal?

Komentuj!