Register

A password will be e-mailed to you.

Slovenský nezávislý vývojársky tím so sídlom v Košiciach vytvoril v roku 2018 2D real-time stratégiu Loria, pričom pri tvorbe sa inšpiroval slávnou sériou Warcraft. Tvorcovia sa rozhodli pôvodne platenú hru uvolniť zdarma z dôvodov, ktoré uvedieme nižšie.

Loria, rovnako ako Warcraft, ponúka niekoľko osobitných kampaní za každú z dostupných rás, z ktorých každá sa skladá z ôsmich rôznorodých misií. V niektorých budete všetkými silami brániť základňu proti hordám nepriateľov, v iných sa proste budete musieť s dopredu stanoveným počtom jednotiek dostať z jedného bodu mapy do druhého. Na rozdiel od tretieho Warcraftu tu získavajú úrovne nie len hrdinovia, ale aj klasické jednotky, prostredníctvom ktorých sa stávajú silnejšími. Okrem klasickej kampane obsahuje tento titul aj editor máp či vlastnú hru.

Aby tvorcovia obrátili pozornosť na svoj nový kickstarterový projekt Liquidation, ktorý má byť taktickou sci-fi real-time stratégiou, napadlo ich natrvalo vypustiť zdarma svoju prvotinu. Loria je tak k dispozícii prostredníctvom služieb GOG alebo Steam.

Komentuj!