Register

A password will be e-mailed to you.

Žiadna vyložene bombastická správa sa síce pred víkendom neobjavila, no napriek tomu sme pre vás vybrali niekoľko zaujímavých správ z herného sveta, ktoré stoja za pozornosť.

  • Vývoj remaku kultového System Shocku vôbec nebol jednoduchý, dokonca sa jedného času špekulovalo, že hra bola zrušená. Našťastie, vývojári krízu zvládli a podľa najnovších informácií mieria do cieľa. Aktuálne je už hra v beta verzii, pričom všetky herné mechaniky už sú hotové.

  • Výborný Devil May Cry 5 prekonal hranicu 5 miliónov predaných kópií. Capcom túto predajnosť považuje za veľký úspech, takže sa možno jedného dňa dočkáme ďalšieho pokračovania, hoci zatiaľ sa neobjavili žiadne náznaky a ani úniky.

  • Microsoft oznámil májovú nádielku hier v rámci predplatného Xbox Live Gold. Pôjde o tituly Yoku’s Island Express, The Inner World – The Last Wind Monk, Hydro Thunder Hurricane a Viva Piñata Party Animals.
  • O Final Fantasy XVI sme sa toho zatiaľ veľa nedozvedeli. Najnovšie sa však vývojári podelili o informáciu, že hra je v záverečnej fáze vývoja, hoci kvôli pandémii došlo oproti pôvodnému plánu k oneskoreniu. Snáď sa teda v dohľadnej dobe dozvieme o očakávanom pokračovaní dlhoročnej série viac.

  • Spoločnosť EA v januári potvrdila, že Respawn okrem iného pracuje na pokračovaní podareného Star Wars Jedi: Fallen Order. Podľa nových informácií hra nevyjde skôr, než budúci rok a nevyjde na konzoly predošlej generácie. Zatiaľ nie je známy ani názov, keďže Fallen Order bol názov iba pre prvú časť.

  • Blizzard už budúci týždeň predstaví prvú z pripravovaných free-to-play mobilných Warcraft hier. Stane sa tak 3. mája na streame, ktorý odštartuje o 19:00 hodine.

  • V rámci predplatného PlayStation Plus Premium bude dostupných zhruba 340 hier z predošlých generácií zariadení PlayStation. Hoci zatiaľ nemáme oficiálny zoznam od Sony, pravdepodobne sme sa vďaka databáze na serveroch Sony dozvedeli prvú päticu hier – Mr. Driller (PS1), Tekken 2 (PS1), Ridge Racer 2 (PSP), Worms Armageddon (PS1) a Worms World Party (PS1).

  • Skull & Bones od Ubisoftu nemá jednoduchý vývoj, keďže bol niekoľko razy reštartovaný. Teraz však vývoj ide dobre a hra sa už testuje medzi hráčmi. Zábery z testovacej verzie unikli na internet a celkom pekne prezentujú, čo od hry možno očakávať.

  • Dočkali sme sa ďalšej hry od slovenských vývojárov, konkrétne ide o Tactical Combat Department od Render System. Taktická ťahová strategická hra vám umožní ovládať špeciálnu zásahovú jednotku, s ktorou budete musieť riešiť rôzne situácie a čeliť nástrahám.
  • Sloclap stojaci za hitom Sifu oznámili, na aké bezplatné aktualizácie sa fanúšikovia môžu tešiť. Prvá aktualizácia dorazí už budúci týždeň (3.5.2022) a prinesie možnosť zvoliť si náročnosť, outfit a ponúkne aj vylepšené tréningy.

Komentuj!