Register

A password will be e-mailed to you.

O návrate značky Crash Bandicoot, ktorej rovnomenný hrdina bol niekdajší neoficiálny maskot prvej generácie PlayStation, sme už čo – to popísali. Naposledy tu bolo pekné pomrknutie na fanúšikov priamo od Naughty Dogu, tvorcov celej značky v ich najnovšom titule Uncharted 4: A Thief’s End. Ako sme sa následne dozvedeli, práva na celú značku však stále vlastní spoločnosť Activision a nie SONY, ako sa predpokladalo. A vyzerá to tak, že Activision oživí Crasha už onedlho, no je v tom jeden menší háčik.

Bohužiaľ, tým háčikom, alebo skôr smutnou správou je, že nepôjde o návrat v klasickom štýle, ako by si fanúšikovia priali. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že sa Crash Bandicoot pripojí k Spyrovi a spoločne budú súčasťou značky Skylanders, ktorá sa má už tento rok rozrásť o nové pokračovanie nazvané Skylanders Imaginators. A práve v tejto hre by sa Crash mal vrátiť zo svojho dlhého odpočinku. Správa je samozrejme plná dohadov, no medzi predobjednávkami sa objavila aj tzv. Crash edícia, ktorá do tejto situácie vniesla trochu svetla.

Niekto mohol túto správnu brať iba ako zlý žart, no následne obchod ABXY taktiež zaradil do ponuky Crash edíciu. Je teda zrejmé, že sa Crash Bandicoot chystá na návrat, no máme pocit, že v takejto podobe Crash príliš mnoho pozornosti neupúta.

Crash 2

K oznámeniu by podľa všetkého malo dôjsť na keynote SONY počas E3 s tým, že Crash edícia bude pravdepodobne exkluzivitou pre PlayStation 4. Múdrejší však budeme až po oficiálnom predstavení, zatiaľ treba celú správu brať s menšou rezervou. Čo hovoríte, lepší takýto Crash než žiaden?

Zdroj: Skylanders Inquirer

Komentuj!