Register

A password will be e-mailed to you.

Ku koncu marca vyšlo prvé z trojice zatiaľ ohlásených rozšírení k štvrtému dielu post-apokalyptickej série a už si môžete vyskúšať aj to druhé nazvané Wasteland Workshop. Tretieho a zatiaľ najväčšieho prídavku sa dočkáme v máji.

Pokiaľ sa tešíte na príbehový obsah, ešte si musíte chvíľu počkať a to na májový Far Harbor. Kým predošlé DLC Automatron prinieslo možnosť stavať vlastných robotov, Wasteland Workshop je pre zmenu zameraný na stavanie osád. Prináša nové možnosti výstavby a to vrátane pascí, či tvorby klietok, do ktorých môžete umiestňovať rôzne príšery z pustatiny, ale aj ľudí. Zdá sa vám to málo? Ak však vás vo Falloute 4 bavilo budovanie vlastných osád,  vďaka tomuto prídavku si určite prídete na svoje.

Wasteland Workshop je hráčom k dispozícii od 12. apríla 2016. Ak vlastníte season pass, nemusíte za neho platiť vôbec nič. Pokiaľ ho nemáte, musíte obetovať menšiu čiastku. Je však otázne, či by podobné DLC nemali byť od začiatku súčasťou hry, alebo vydané formou bezplatného updatu. Tak či tak, Far Harbor sľubuje niečo úplne odlišné a snáď sa v ňom Bethesda predvedie naplno.

wasteland-workshop-fallout-4

Komentuj!