Register

A password will be e-mailed to you.

Už tento víkend sa v priestoroch FIIT STU v Bratislave uskutoční najväčšia herná udalosť na Slovensku s názvom Y-Games Summer Challenge 2016, kde okrem merania síl tých najlepších slovenských hráčov čaká na divákov aj bohatý sprievodný program. Ak chcete zažiť atmosféru tejto populárnej akcie na vlastnej koži, jeden z vás má teraz možnosť vyhrať v našej súťaži 2 divácke lístky, ktoré do súťaže venovali organizátori z Y-Games Slovakia. 

Zapojiť sa do súťaže môžete skutočne jednoducho. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné:

  • Prejsť na našu FB stránku.
  • Okomentovať na nej príspevok s touto súťažou.
  • Označiť v komente kamaráta, s ktorým by ste chceli navštíviť Y-Games Summer Challenge 2016.

Zo všetkých zúčastnených vyžrebujeme zajtra jedného výhercu, ktorý získa 2 lístky na víkendový Y-Games Summer Challenge 2016.

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Pravidlá súťaže :

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk, ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť vyššie uvedené podmienky. Súťažiaci, ktorí splnili podmienky sú v databáze zoradení vzostupne a každému je pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počeť súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca je losovaný na základe náhodne vygenerovaných čísiel na serveri random.org.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do piatka 15.4.2016 16:00, pristúpime k vylosovaniu náhradníka.

Súťaž potrvá v termíne od 13. do 14. apríla 2016 18:00. Výherca bude zverejnený buď 14. apríla vo večerných hodinách, prípadne 15. apríla dopoludnia 2016.

Komentuj!