Register

A password will be e-mailed to you.

Mesačné oslavy 25. narodenín série Fallout od Bethesdy Softworks sa chýlia ku koncu, avšak na záver sme sa dočkali pozoruhodného oznámenia. Bethesda oznámila, že stále pomerne hráčsky úspešné a populárne RPG Fallout 4 z roku 2015 dostane v priebehu budúceho roku veľký bezplatný upgrade.

V tomto pripravovanom update vývojári z Bethesda Game Studios sľubujú podporu vyššej snímkovej frekvencie, plnú podporu rozlíšenia 4K, rôzne opravy chýb a bonusový obsah z Creation Clubu. Vývojári bohužiaľ neprezradili viac informácií, ale vyzerá to tak, že idú podobnou cestou ako tomu bolo v prípade Skyrimu. Lenže tentoraz sa namiesto úplne novej edície dočkáme “len” bezplatnej next-gen aktualizácie. Čiže sa zrejme nebudeme musieť zaoberať presunom našich uložených súborov, modifikovaných obsahov alebo opätovným získavaním všetkých úspechov a trofejí.

Informácie o bonusovom obsahu Creation Clubu však naznačujú, že systém umožňujúci nákup prémiových prídavkov, vytvorených herným štúdiom Bethesda alebo komunitnými tvorcami, nepovedal vo Falloute 4 posledné slovo.

Pripravovaného next-gen patchu sa dočkáme na platformách PC, Xbox Series X/S a PlayStation 5

Komentuj!