Register

A password will be e-mailed to you.

V spolupráci so spoločnosťou E-Blue sme pre Vás pripravili už druhú súťaž o hernú klávesnicu, ktorá poteší každého správneho priaznivca PC gamingu. Ak chcete vyhrať, nie je nič jednoduchšie, stačí sa zapojiť do našej súťaže.

V hre je opäť špičková herná klávesnica E-Blue Mazer K727! Zapojiť sa môže skutočne každý, tentokrát úplne bez námahy. Presvečte sa na vlastné oči – stačí si prezrieť podmienky súťaže uvedené nižšie.

V mene celej redakcie somhrac.sk prajeme veľa šťastia!

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže :

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk , ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné lajkovať a zdielať tento článok na Facebooku. Súťažiaci, ktorí splnili podmienky, sú v databáze zoradení vzostupne a každému je pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počeť súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výhercovia sú losovaní na základe náhodne vygenerovaných čísiel na serveri random.org.

Ak sa nám nepodarí s výhercom / výhercami skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov. Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 15. do 17. januára 2016. Výhercovia budú zverejnení 18. januára 2016.

Komentuj!