Register

A password will be e-mailed to you.

Sviatky pokoja nám narušila dosť nepríjemná správa spoza veľkej mláky. Ľudia z Naughty Dog už po druhýkrát posunuli vydanie Uncharted 4: A Thief’s End.

Pred pár dňami sme si v článku predstavili nový trailer a Behind the Scenes video, no vtedy bol ešte predpokladaným dátumom vydania hry 18. marec. To však už neplatí, keďže vydanie Uncharted 4: A Thief’s End bolo po druhýkrát posunuté – hra má najnovšie výjsť až 27. apríla v USA a v našom regióne o dva dni neskôr, 29. apríla.

Vyzerá to tak, že s oficiálnym vyjadrením si Naughty Dog hlavu nelámal, keďže to pôsobí, akoby iba zmenili dátumy na tom predošlom. Takto znie oficiálna tlačová správa od Neila Druckmanna a a Brucea Straleyho: “Začnime dobrou správou: Uncharted 4 sa blíži do produkcie a pracuje sa na finálnych korektúrach, aby sme vám mohli zaslať nové dobrodružstvo Nathana Drakea tak, ako sme sľúbili. Zlou správou je, že potrebujeme trochu viac času na dokončenie hry tak, aby spĺňala našu víziu a štandardy. Toto je náš najväčší Uncharted, pričom tím pracucoval neuveriteľne tvrdo, aby hru stihol odovzdať načas. Avšak, ako sa začali blížiť termíny a my sme začali herné sekvencie spájať dokopy, uvedomili sme si, že jednoducho potrebujeme viac času.”

Nuž, chlapci sa z toho pekne vykrútili – kiežby takéto ospravedlnenie napadlo mňa pri písaní diplomovky, hehe. No nič, veríme, že im mesiace navyše pri vývoji pomôžu a Uncharted 4: A Thief’s End naplní naše očakávania hrateľného filmu.

Uncharted-4-A-Thiefs-End

 

Komentuj!