Register

A password will be e-mailed to you.

Uncharted je, alebo v minulosti bola, pre Sony a ich divíziu PlayStation jednou z kľúčových značiek. Na konzolách PlayStation bol každý jeden diel mimoriadne očakávaný a dalo by sa povedať udalosťou. Výborné hodnotenia, predaje, spokojnosť na oboch stranách. V rámci aktuálnej stratégie Sony týkajúcej sa portovania svojich hier na PC došlo aj na kolekciu UNCHARTED: Legacy of Thieves, ktorá však spomedzi všetkých doterajších portov zaujala hráčov najmenej.

A to zďaleka. Dokonca i rozporuplne prijímaný počin Days Gone mal na Steame po vydaní rapídne vyšší počet hráčov. Treba počítať s faktom, že UNCHARTED 4: A Thief’s End a UNCHARTED: The Lost Legacy sú z hier, ktoré na PC doteraz dorazili, najstaršie a mnoho hráčov ich už jednoducho hralo, prípadne sa čaká, pokiaľ budú na titul zľavy, no i tak je zaujímavé, že značka UNCHARTED nedokázala poraziť ani Days Gone. Ak sa pozrieme na konkrétne čísla, vyzerá to nasledovne:

Samozrejme, nič to neznamená a Sony neprestane vydávať svoje hry na PC, no bezpochyby boli odhady optimistickejšie. Tak či onak, aj na PC ide o vynikajúce dobrodružstvá, ktoré, ak ste ich už nehrali v minulosti, stoja za pozornosť, pretože tieto hry v lepšej a krajšej podobe nenájdete nikde inde.

Zdroj: resetera

Komentuj!