Register

A password will be e-mailed to you.

Od vydania PlayStation 4 ubehlo už niekoľko rokov, no priaznivci série Gran Turismo na nový diel pre aktuálnu konzolovú generáciu stále čakajú. Teraz bude ideálna príležitosť zistiť, či pripravovaný diel Gran Turismo Sport strojí za to čakanie. Už o niekoľko dní totiž odštartuje európsky beta test.

Nie je tomu dávno, čo beta test odštartoval pre amerických hráčov, no ostatné regióny museli na pretekárske šialenstvo čakať. Teraz je však čakanie u konca, nakoľko európska beta odštartuje už 15. apríla. Ak sa do nej chcete zapojiť, stačí zájsť na oficiálnu stránku Gran Turisma, vyplniť prihlasovací formulár a čakať, či sa na vás usmeje šťastie. Beta bohužiaľ nie je dostupná pre všetkých, takže to bude chcieť aj trochu starej známej šťasteny.

Skvelou správou je, že sa v sérii konečne objavia aj vozidlá od nemeckej značky Porsche, keďže exkluzívna zmluva, ktorú na tieto vozidlá malo EA už vypršala. Je pravdou, že už v minulosti boli autá Porsche aj v iných pretekárskych hrách ako Need for Speed, no takmer vždy išlo o upravené vozidlá pod iným názvom. Napríklad v sérii Gran Turismo ste Porsche našli pod názvom Ruf, no tomu je koniec. Autori na prítomnosť Porsche poukazujú vďaka novým screenshotom, kde tieto vozidlá nájdete v slnečnými lúčmi zaliatych Benátkach.

Na záver ešte pripájame video z amerického beta testu. Pokiaľ vás video zaujme, zamierte na YouTube, kde je gameplay záberov skutočne požehnane.

Komentuj!