Register

A password will be e-mailed to you.

Syberia II je síce už nejaký čas zadarmo na EA distribúcii Origin v rámci ponuky On the House, no vývojár Microïds ponúka i Steam kľúče prostredníctvom svojej stránky pre tých, čo preferujú túto platformu. Jedná sa promo v súvislosti s blížiacim sa vydaním tretieho dielu, ktorý vychádza už 20. apríla.

Syberia II je kriticky ocenená adventúra so zameraním na riešenie hádaniek. Ponúka point-and-click hrateľnosť s predrenderovanými 3D scénami, ktoré boli bežné v 2004, kedy hra vyšla. Pokračuje v nej príbeh americkej právničky Kate Walker, ktorá sa vydáva na cestu do bájnej časti Sibíri, kde ešte stále žijú prehistorické mamuty. Cesta to nebude jednoduchá a bude vyžadovať odvahu a vytrvalosť.

Pre získanie steam verzie hry, ktorá obsahuje aj zberateľské karty, je potrebné vyplniť formulár na stránke vývojára a nasledovať ich twitter, facebook alebo instagram. Kód by mal doraziť v priebehu nasledujúceho týždňa na určenú mailovú adresu. Alternatívne je Syberia 2 stále dostupná aj na Origine v rámci ponuky On the House.

Syberia 2

 

Komentuj!